Eladó ház Balatonfűzfő 158 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 158 nm
Eladó ház Balatonfűzfő 158 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7573044
Referenciaszám: M218838-4264316
Frissítve: ma

Balatonfűzfő eladó családi ház 4 szobás: 89,9 millió Ft

89,9 millió Ft
568 987 Ft/m²
158 m²
Alapterület
721 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 260 913 Ft
Második évtől
356 069 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó ház Balatonfűzfőn! Eladó Balatonfűzfőn, Veszprémhez közel az északi parton egy 158 m2-es családi ház, melyhez egy 715 m2-es telek tartozik. A ház alagsor, földszint és tetőtérből áll. A földszinten található a konyha-étkező, kamra, 2 különnyíló szoba, fürdőszoba és külön vécé, valamint egy hangulatos, beüvegezett terasz. A tetőtérre ízléses falépcsőn jutunk fel, ahol egy nagy nappali tárul elénk, aminek az erkélyéről szép kilátás nyílik, látszik a Fűzfői-öböl is. A tetőtérben a nappalin kívül, egy hálószoba és fürdőszoba vécével található, de előkészületek megtörténtek még egy szoba kialakításához. Az alagsorban található 2 tároló helyiség egyikében van a kazán, erről lehet fűteni az egész házat. A meleget lapradiátorok adják le. A földszinten található egy nagyon szép állapotú cserépkályha, ez is lehetőség a fűtésre. A tetőtérben klíma segíti a jó közérzetet nyári melegben. A házhoz tartozik egy nagy garázs, ennek a tetején egy fedett teraszt alakítottak ki, szintén kilátással a Balaton felé. Víz, villany, gáz és csatorna mind be vannak vezetve. Található még a telken egy mély kút, ahonnan a beépített szivattyúval a teljes öntözés megoldott. Családi házas környéken, zöldövezetben, 1,5km-re a tobruki strandtól található, nagyon szépen karbantartott. A környék rendezett, az utca fákkal szegélyezett árnyas utca, nincs átmenő forgalom, csak az utcabeliek közlekednek arra. Télen-nyáron lakható az ingatlan, besorolása a tulajdoni lapon belterület. Akár nyaralónak, akár családi háznak kiváló választás. Az OTP Ingatlanpont teljes körű ügyintézéssel áll az eladók és a vevők rendelkezésére. A kínálatunkból választott ingatlan finanszírozásához kedvezményes hitelkonstrukciót kínálunk. Az adásvételi szerződés megkötéséhez igény szerint megbízható ügyvédi közreműködést biztosítunk, és segítséget nyújtunk az adásvételhez kapcsolódó ügyek intézéséhez is.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
2000
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
duplakomfortos
csendes
klíma

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Maczucza Márton OTP Ingatlanpont Veszprém Az iroda összes hirdetése
+36 30 345 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY