Eladó ház Diósd, Diófasor utca 90 nm
Eladó ház Diósd, Diófasor utca 90 nm
Eladó ház Diósd, Diófasor utca 90 nm
+9 fotó
Hirdetéskód: 7799576
Referenciaszám: HZ014221
Frissítve: 16 napja

Diósd eladó családi ház 4 szobás: 120 millió Ft

120 millió Ft
1 326 407 Ft/m²
90 m²
Alapterület
743 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 348 271 Ft
Második évtől
475 287 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű családi ház a budapesti agglomerációban!Eladó egy 80%-os készültségű modern építőanyagokból, polisztirol betonból épült családi ház Diósdon. A ház egy 743 m2-es telken épült, összközműves, 34,31 m2-es terasszal rendelkezik. A terasz egy része a hátsó udvarban helyezkedik el, így biztosítva a nyugodt pihenést. A tágas udvar alkalmas kert kialakítására, ami szintén a pihenést szolgálja. A környéken szintén új építésű házak vannak, ami biztosítja a modern és fiatalos környezetet. A házban fölhasznált építőanyagok megfelelnek a legkorszerűbb technológiai igényeknek, ezzel biztosítva az energiatakarékos használatot. A településről könnyen megközelíthető Érd és Budapest. Előnye, hogy Budapest agglomerációjában van, azonban a többi településsel szemben nem túlzsúfolt, ezáltal sokkal élhetőbb. A környéken minden szolgáltatás elérhető, beleértve a közszolgáltatásokat és boltokat. Elérhető közelségben van szupermarket, posta, pékség, benzinkút, autómosó.A kivitelező a ház befejezését a leendő lakó igényei szerint végzi el, így az új tulajdonos a számára elképzelt otthonába költözhet be, beleértve a burkolatokat és akár a bútorokat is. Amennyiben az ingatlan felkeltette a figyelmét forduljon hozzám bizalommal. Rendelkezésére állok hitelügyintézésben. 

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koch Krisztián Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 30 162 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Koch Krisztián Duna House - Corvinnegyed Az iroda összes hirdetése
+36 30 162 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY