Eladó ház Ercsi 63 nm
Eladó ház Ercsi 63 nm
Eladó ház Ercsi 63 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8066845
Referenciaszám: HZ010773-4540563
Frissítve: ma

Ercsi eladó családi ház 3 szobás: 36 millió Ft

36 millió Ft
571 429 Ft/m²
63 m²
Alapterület
571 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 104 481 Ft
Második évtől
142 586 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Ercsi frekventált részén, a Dunakorzóhoz közel keresi új tulajdonosát ez a teljesen felújított házikó.A házhoz tartozó telek mérete 571 m2, kavicsozott, nagyrészt térkövezett, füvesített, itt még kialakítható gyerekeknek játszótér, medence, kerti sütögető.A telken 3 garázs is rendelkezésre áll, ez akár mozgatható is máshova a telken belül. Az épület fűtését-hűtését hűtő-fűtő klíma berendezés látja el. 2023-ban belül-kívül teljes felújításon esett át a ház, víz és villanyvezetékek is teljesen újak, új festést, szanitereket, burkolást kapott, kívülről pedig színezve, szigetelve lett. A tető betonfödémes, akár felfelé is bővíthető. A ház teljes tetőszerkezete újra lett építve, lemeztető borítást kapott. Saroktelkes fekvése miatt akár 2 bejáratot ki lehet alakítani az udvarra. A ház előtti udvar rész és a fedett terasz előtti nagyobb rész térkővel borított. A ház minden oldalról körbe van kerítve kőkerítéssel, kovácsoltvas kapuval kialakítva. Központi elhelyezkedése miatt minden a közelben, posta, szomszédban pékség, Spar, étterem, városháza, templom.Budapest 30 km-re, Székesfehérvár és Dunaújváros 45 km-re elérhető. Buszmegálló 2 perc, iskola 5 perc, óvoda 10 perc sétatávolságra található. M6-os autópálya 5km-re. M7-es autópálya 13km-re található.További információért keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Felújított
Fűtés:
Elektromos
Építés éve:
1990
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Mike Mariann Duna House Székesfehérvár, Gárdony, Siófok Az iroda összes hirdetése
+36 30 375 9

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY