Eladó ház Felsőörs 90 nm
Eladó ház Felsőörs 90 nm
Eladó ház Felsőörs 90 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7669413
Frissítve: 1 éve

Felsőörs eladó családi ház 3+1 fél szobás: 95 millió Ft

95 millió Ft
1 055 556 Ft/m²
90 m²
Alapterület
1080 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 275 714 Ft
Második évtől
376 269 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Felsőörs csendes zsákutcájában eladó családi ház! A családi ház 90 négyzetméter, teljesen alápincézett, É-D-i tájolású. Az ablakok redőnnyel, illetve szúnyoghálóval ellátottak. A házban előtér, 3 szoba, egy félszoba, étkező, konyha, fürdő+wc, és különálló wc is helyet kapott. A fűtését és meleg víz ellátását egy kombi Buderus kondenzációs gázkazán, a konyhában pedig bojler biztosítja. A konyhában gáz főzőlapos, légkeveréses villanytűzhely található. A kemény víz miatt beépítésre került egy vízlágyító, amely az egész házat ellátja lágy vízzel. A pince megközelítése csak kívülről lehetséges. Itt lett kialakítva egy garázs, és tároló, valamint külön helyiségben kazánház, fürdőszoba, valamint nagyobb járólapos szuterén. A kazánházban egy működőképes fatüzelésű kazán is helyet kapott, amivel fűteni is lehet az egész házat. A telek 1080 négyzetméteres, és részben panorámás. Jelenleg csak fű, gyümölcsfák, illetve fenyőfák találhatók rajta. A kertben ki lett alakítva egy 3x3 m-es térköves placc, amire akár pergolát is lehet építeni, és egy szalonna sütő. A ház mellet lett kialakítva egy nagyobb kennel, és kutya ház, ami a megfelelően tudja a kutyákat is távol tartani a bejárattól. A telek nagyságából adódóan akár egy kisebb nyaralót is fel lehet építeni rá! További kérdéssel hívjon bármikor! Az ingatlan megtekintése telefonon történő egyeztetés után lehetséges!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
ipari áram
összkomfortos
fűtött garázs
kertkapcsolatos
csendes
panoráma
étkező
terasz
pince
kábeltévé
internet
beépített konyhabútor
beépített szekrény
vízórás
redőny

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 235 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 30 235 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY