Eladó ház Kecskemét, Belváros 248 nm
Eladó ház Kecskemét, Belváros 248 nm
Eladó ház Kecskemét, Belváros 248 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 6935912
Referenciaszám: M189207
Feltöltve: 16 napja

Kecskemét eladó családi ház 5+1 fél szobás: 99 millió Ft

99 millió Ft
399 194 Ft/m²
248 m²
Alapterület
432 m²
Telek
5+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 287 323 Ft
Második évtől
392 112 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Kecskeméten 248 nm-es polgári ház eladó. A tégla falazatú felújított ingatlan, a belvárosban 432 nm-es sarki telken helyezkedik el. Hat szoba, konyha, kamra, két étkező, négy fürdőszoba, két WC, két előszoba, közlekedő található benne. A szobák parkettások, az otthon melegét gáz cirkó fűtés biztosítja, radiátorokon keresztül. Az épület alatt száraz boros pince húzódik. Dupla garázs, illetve kis telek tartozik hozzá, mely további gépkocsik parkolását teszi lehetővé. Az ingatlan elhelyezkedése miatt vállalkozói hasznosításra is alkalmas pl. orvosi rendelő, ügyvédi iroda, gyógyszertár, szépségszalon, de igény szerint több funkciós kialakítás is megoldható, befektetésnek ideális. Megtalálta álmai otthonát, de nem áll rendelkezésére a teljes vételár? Az OTP Ingatlanpont stratégiai partnerén, az OTP Pénzügyi Pont Zrt.-n keresztül a finanszírozásban is partnerek vagyunk. Ügyfeleink számára a finanszírozást végző OTP-kamat- és díjkedvezményeket nyújt. Jogszabályi feltételeknek való megfelelés esetén ügyfeleinknek lehetőségük van vissza nem térítendő támogatások (CSOK+, Adó-visszatérítési támogatás) és államilag kamattámogatott hitel igénybevételére is. Használt ingatlan vásárlása esetén: családi otthonteremtési kedvezmény (CSOK+), államilag kamattámogatott lakáshitelek, piaci feltételű lakáshitelek. Eladó ingatlanokat keresünk hazai és külföldi ügyfeleink részére.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Szintek száma:
1
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1939
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
gáz
víz
csatorna
összkomfortos
világos
telefon
bútorozott

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Imre Kecskemét Kisfaludy utca 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 238 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Juhász Imre Kecskemét Kisfaludy utca 5 - OTP Ingatlanpont Iroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 238 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY