Eladó ház Kunszállás 80 nm
Eladó ház Kunszállás 80 nm
Eladó ház Kunszállás 80 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7986021
Referenciaszám: HZ048642
Frissítve: 16 napja

Kunszállás eladó családi ház 3 szobás: 38 millió Ft

38 millió Ft
475 000 Ft/m²
80 m²
Alapterület
1733 m²
Telek
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 110 286 Ft
Második évtől
150 508 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ELADÓ KUNSZÁLLÁSON EGY HITELEZHETŐ, 3 SZOBÁS CSALÁDI HÁZ!Az épület a település központjától 600 méterre található, szerkezetileg jó állapotú, jó elosztású, folyamatosan karbantartott, 80 m2-es családi ház, 1733 m2-es telken, csendes, rendezett utcában. Tégla alapon vályogból épült, a két réteg között szigeteléssel.A főépületen kívül pince, melléképület, ól és több tároló is épült az udvarban.Jellemzők:- 3 nagyméretű szoba - fürdőszoba + wc- nagy előszoba- konyha + étkező- a fűtése gázcirkó + vegyestüzelésű kazánA szobákban a nyílászárók cseréje megtörtént2000-ben teljes tető csere voltA villanyvezetékek részben cseréltek.A telek teljesen bekerített, dísznövényekkel és szőlővel telepített egy része, a másik felében kedvére gazdálkodhat, és fúrt kúttal locsolhat.Jó lehetőség első ingatlannak, fiataloknak, vagy méretéből adódóan nagy családosoknak.Az épület csendes környezetben található, rendezett szomszédokkal!Kunszállás központja, buszmegálló, élelmiszerbolt, gyógyszertár, posta, iskola, óvoda 600 méter távolságban van.Kunszállás Kecskemét és Kiskunfélegyháza között fekszik. Kecskemét-Mercedes gyártól 14 km-re, az M5-ös autópályától pedig 7 km-re található.Megtekintés kizárólag előre egyeztetett időpontban, értékesítővel lehetséges!Az ár irányár, várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1957
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Romfa Anikó Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Romfa Anikó Duna House - Kecskemét, Dobó krt. Az iroda összes hirdetése
+36 70 337 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY