Eladó ház Monor 112 nm
Eladó ház Monor 112 nm
Eladó ház Monor 112 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7956735
Referenciaszám: 162229-4559057
Frissítve: ma

Monor eladó családi ház 4 szobás: 76 millió Ft

76 millió Ft
678 571 Ft/m²
112 m²
Alapterület
559 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 220 571 Ft
Második évtől
301 015 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Monor Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162229 hivatkozási számú monori családi ház. Kenyeret a péktől, házat az építésztől! Eladásra kínálok Monor településén egy 112m2 alapterületű 4 szobás családi házat! Egy egyedülálló ingatlan, amelynek leírásában szerepel Makovecz, és Zsolnay. Az ingatlan egy 70-es években épült „Kádár kocka” amit 2020-ban megvásárolt Makovecz Imre építész tanítványa, és az ő gondos kezei alatt teljesen fel lett újítva az ház és az 559m2-es telek is. Ekkor 8 cm vastag külső szigetelést, valamint színezést kapott. A felújítás során az összes nyílászárót, 7 légkamrás műanyag keretesre cserélték. A villanyhálózat cseréje megtörtént, H tarifával ellátott. Az otthon melegéről 3 rendszer gondoskodik, van egy egyedi kombi gázcirkó, mely a meleg víz ellátásáról is gondoskodik, de ezen felül van még egy villanybojler is. 4 db hűtő-fűtő inverteres Daikin típusú klíma van, valamint 2 db Zsolnay cserépből készült cserépkályha. A tető is felújították ekkor, antracit színű Bramac cserepeket raktak fel, a szarufákat cserélték. Beton födém van, valamint 35 cm vastag üveggyapot szigetelést helyeztek el. A teljes ingatlan kamera, valamint riasztórendszerrel felszerelt. A ház tágas, a nap bármely időszakában világos, napfényes. Az udvar parkosított, Viacolorral burkolt. A biztonsági bejárati ajtón keresztül jutunk az előszobába, ami nagysága miatt akár télikertként is használható. Innen nyílik az étkező, amiből a ház többi helyisége elérhető. 2 utcafronti nagyszoba, valamint az udvarra néző kisszoba. Egy jól felszerelt gépesített konyha nyílik az étkezőből, amihez egy kis tároló kapcsolódik, ahol a cirkó és a bojler is helyett kapott. Tágas, káddal, valamint zuhanykabinnal felszerelt mediterrán hangulatú fürdőszoba található, valamint egy különálló WC. Az udvar 559 nm nagyságú, parkosított, tujákkal, rózsákkal beültetett. A házat egy fedett terasz veszi körbe L alakban, ami a szabadidő eltöltésére minden évszakban kiválóan alkalmas. Az udvaron található még egy garázs, valamint egy fedett kerti sütögető és egy tároló. Amennyiben hirdetésem felketette érdeklődését, várom hívását! Csere is érdekes lehet Balatonon, Veszprém és környékén, valamint Balaton Felvidéken! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó monori családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #162229Az Openhouse Monor Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
G

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Zsuzsanna Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Fejes Zsuzsanna Openhouse Monor Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 265 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY