Eladó ház Sátoraljaújhely 325 nm
Eladó ház Sátoraljaújhely 325 nm
Eladó ház Sátoraljaújhely 325 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7748286
Referenciaszám: 162760
Frissítve: 17 napja

Sátoraljaújhely eladó családi ház 5 szobás: 49,4 millió Ft

49,4 millió Ft
121 675 Ft/m²
325 m²
Alapterület
406 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 143 371 Ft
Második évtől
195 660 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #162760 hivatkozási számú sátoraljaújhelyi családi ház. Az eladó sátoraljaújhelyi családi ház jellemzői:  - a tulajdoni lapon 2 db társasházi lakásként nyilvántartva (300+25 m2)  - az épület 1988-ban épült téglából 10 cm-es nikecell szigeteléssel ellátva, folyamatosan karbantartva  - 3 fűtési lehetőség: gáz cirkó és vegyes tüzelésű kazán, valamint hűtő/fűtő klíma, minden szobában padlófűtés  - minőségi műanyag nyílászárók  - a keleti tájolású és impozáns méretű, 34 m2-es nappali faltól falig nyílászárókkal van ellátva, így kifejezetten világos  - a keleti tájolású földszinti loggiáról cseresznyézhetünk is, az emelti loggiáról pedig Sátoraljaújhely és gyönyörű környékének fantasztikus panorámája tárul elénk  - a nyugati tájolású erkély két szobából is nyílik, ezen az oldalon a Magas-hegyi kilátó felé kapunk panorámát  - tágas és világos konyha egybe nyitva egy szintén tágas étkezővel  - minden szinten igényesen kialakított fürdő található  - az alagsorban egy külön lakrész került kialakításra saját kis kohyhával, fürdővel és wc-vel, így akár két generációnak vagy elkülönítve így vállakozásra is alkalmas  - a tetőtérben jelenleg tárolásra használt két nagyobb helyiség lett kialakítva, ezekből is kialakíthatók szobák  - 2 garázs is rendelkezésre áll, az egyik 25 a másik 17 m2-es  - buszmegálló mindössze 350 méterre, 1 perc séta  - a belváros 700 m, a Kórház és gyógyszertár is csak 500 m távolságra  - kikapcsolódásra a Zemplén Kalandpark, libegő, bobpálya 2 km-re, 5 perc autóval és a Szlovák határ is egy kiruccanásra  Ne hagyja ki, hívjon bármikor bizalommal! Bemutató videó és 360 fokos panorámaképek az Openhouse weboldalán megtekinthetők: https://oh.hu/ingatlanok/reszletek/162760 Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó sátoraljaújhelyi családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #162760 Az Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Egyéb
Építés éve:
1988
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter Péter Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Demeter Péter Openhouse Miskolc Szentpáli utcai Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 404 0

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY