Eladó ház Tóalmás 168 nm
Eladó ház Tóalmás 168 nm
Eladó ház Tóalmás 168 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8013803
Referenciaszám: HZ079222-4550658
Frissítve: 3 napja

Tóalmás eladó családi ház 6 szobás: 70 millió Ft

70 millió Ft
416 667 Ft/m²
168 m²
Alapterület
1187 m²
Telek
6 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 203 158 Ft
Második évtől
277 251 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Eladó Tóalmáson egy telken 2 családiház! Összeköltözők figyelem! Szuper lehetőség-együtt mégis külön! Épület/Telek leírás: -A két ingatlan egy 1187 nm-es telken helyezkedik el. A főépület(96 nm) szilikát téglából épült, a kisebb épület(71 nm) pedig téglaépítésű. 1.ingatlan leírás: -A tágas teraszról belépve egy közlekedőn át jutunk el balra a szobákba, szemben a fürdő külön wc található. Jobbra a konyha helyezkedik el. A konyhából nyílik még egy félszoba is. 2.ingatlan leírás: -Szintén egy nagy teraszról jutunk be a házba, a bejárati ajtón belépve rögtön egy nagy nappaliban találjuk magunkat, ami magában foglalja az étkezőt is. Innen nyílik a konyha. Szemben a bejárati ajtóval található a fürdőszoba és külön wc. Jobbra 2 szoba nyílik. Finanszírozás: -A lakást készpénzzel és banki támogatással is megvásárolható, melyben irodánk készséggel áll rendelkezésre. Parkolás: -Kétállásos garázs a kert végében. Tároló: -Az udvaron több melléképület is található. Műszaki: -Az 1.épület fűtése klímával és fatüzeléssel megoldott, a 2.épület gázcirkó+klíma gondoskodik a ház melegéről. Mindkét épületben H-tarifa van. A 2.épület felújított, új nyílászárók, új villanyvezetékek, új burkolatok, új vízvezetékek, új fürdőszoba. Az 1.épületben a burkolatok szintén újak. Az 1.épület tetőtere beépíthető. Környék/közlekedés: -Tóalmás Pest vármegye északkeleti határán, Budapesttől 55 km-re fekszik. Megközelíthető a főváros felől a 31-es főúton Tápiószecsőn át, ahonnan tábla jelzi; Jászberényből ugyancsak a 31-es úton, Nagykátán és Szentmártonkátán keresztül, valamint az M3-as sztrádán Gödöllőnél vagy Aszódnál letérve a Valkó–Vácszentlászló–Zsámbok ill. Tura–Zsámbok útvonalon.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1995
Energetikai besorolás:
H

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Kissné Huszer Tímea Szent Imre-kertváros Az iroda összes hirdetése
+36 30 501 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY