Eladó ház Tököl 61 nm
Eladó ház Tököl 61 nm
Eladó ház Tököl 61 nm
+14 fotó
Hirdetéskód: 8092667
Referenciaszám: HZ014951
Feltöltve: 12 napja

Tököl eladó családi ház 3+1 fél szobás: 46,9 millió Ft

46,9 millió Ft
768 852 Ft/m²
61 m²
Alapterület
936 m²
Telek
3+1 fél szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 136 116 Ft
Második évtől
185 758 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Tökölön, mindössze pár perc sétára a HÉV megállójától, egy új otthon lehet az Öné! Eladó, 1+3 fél szobás összesen 61nm-es családi ház, mely egy 939 négyzetméteres telekön helyezkedik el.Az 1970-es években épült ház vegyes falazatú, a falak 70 cm vastagok, vályogtégla, itong és tégla alkotja őket.Az otthonba egy fedett teraszon keresztül léphetünk be, melyet egy előszoba követ. Az előszobából nyílik a konyha és egy tágas szoba. A konyhából további két kisebb szoba és egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik, melyben WC is található. Az előszoba másik végén szintén egy zuhanyzós fürdőszobát és egy fél szobát találunk.A ház mögött található egy önálló garázs, melyben egy kis műhelyrész és pince is helyet kapott. A fűtést gázkonvektorok biztosítják. Az ingatlan állapota megfelel a korának, kisebb felújítások után pedig tökéletes otthonná varázsolható. Jelentősebb felújítások a közelmúltban nem történtek.Az udvaron további melléképületek találhatók, valamint a nagy kertben zöldterület és gyümölcsfák is helyet kaptak.A környék számos vásárlási lehetőséget kínál, valamint iskola és óvoda is mindössze kb. 1 kilométerre találhatóak.Az ingatlan jelenleg lakott, így megtekintésére hétköznap délutánonként illetve hétvégén rugalmas időpontokban van lehetőség.Keressen  és nézze meg közelebbről!

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Fűtés:
Gáz (konvektor)
Építés éve:
1960
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ernszt Zsuzsanna Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 615 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Ernszt Zsuzsanna Duna House - Dunaharaszti Az iroda összes hirdetése
+36 70 615 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY