Eladó ház Vácrátót 103 nm
Eladó ház Vácrátót 103 nm
Eladó ház Vácrátót 103 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7752641
Referenciaszám: 12816_bhv
Frissítve: 16 napja

Vácrátót eladó családi ház 4 szobás: 69,9 millió Ft

69,9 millió Ft
678 641 Ft/m²
103 m²
Alapterület
637 m²
Telek
4 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 202 868 Ft
Második évtől
276 855 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Vácrátóton új építésű panorámás családi ház eladó! VÁCRÁTÓTON, ÖSSZKOMFORTOS, FÖLDSZINTES, NAGYTERASZOS ÖNÁLLÓ családi házat kínálunk eladásra! Képzelje el, milyen lehet gyönyörű környezetben, új otthonban a város zajától távol élni, ahol mégis minden elérhető közelségben van! A ház alapterülete terasz nélkül 91 m2, a terasz területe 12,13 m2. Az ingatlan tágas 40 m2-es amerikai konyhás nappalival, három világos hálószobával, egy kádas fürdőszobával, külön WC-vel, előszobával. A bejárat elé fedetlen kocsi beállási lehetőséggel, elektromos kapubeállóval. Illetve a riasztórendszer előkészítése is a terv része. A ház kitűnő minőségben, magas műszaki tartalommal épül 30-as téglából + 12 cm-es külső Dryvit rendszerű és grafitos hőszigeteléssel, betoncserép héjazattal. Alaprajza jól tervezett, logikus elosztású. Hőszivattyús fűtési,- melegvíz ellátási rendszerrel, padlófűtéssel kerül kialakításra. A homlokzatokra 5 kamrás nyílászárókat építenek be elektromos redőny előkészítéssel. . Az áramellátás földkábelen 1x32 A terhelhetőséget biztosít. A burkolatok (hideg 6. ezer Ft/m2 meleg 4. ezer Ft/m2-ig), szaniterek (max. 245. ezer Ft-ig), falszínek (fehér, vagy fehérből kikeverhető világos színek), beltéri ajtók (50. ezer Ft/ db + kilincs 6. ezer Ft / db) pedig az Ön igényei szerint alakíthatóak. A ház körüli járófelületek, autóbeálló viacolor burkolással készül. A térkő 5.500 Ft/m2-es árig szintén választható. Az ingatlan kulcsrakész állapotban BB jelű energetikai tanúsítvánnyal kerül átadásra szaniterekkel, burkolatokkal, belső ajtókkal együtt. A ház egy 1274 m2-es telekre épül, másodmagával, mind a két családi háznak természetesen, külön bejárata van, mind a két ház gyalogosan is és gépkocsival is az utcafrontról megközelíthető. Az ingatlant megtekinthető referencia munkákkal rendelkező, megbízható kivitelező építi. A hirdetésben szereplő fotók tájékoztató jellegűek, egyedi igények jelzésére van még van lehetőség. Az Ingatlanra az CS.O.K, a Babaváró, az illetékmentesség és a ÁFA visszatérítés igénybe vehető. Hitel és kedvezmények igénylésének menetében. Díjmentesen segítünk önnek, hogy mihamarabb be tudjon költözni családjával új otthonába. Ha a vásárláshoz még el kell adni jelenlegi ingatlanát annak értékesítését kedvezményes, kiemelt feltételek mellett vállalom. Várom megtisztelő hívását.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2023
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
villany
víz
csatorna
összkomfortos
jó közlekedésű
világos
amerikai konyha

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moys-Szabó Tünde Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Moys-Szabó Tünde Buda House Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 70 620 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY