Eladó ház Vértessomló 75 nm
Eladó ház Vértessomló 75 nm
Eladó ház Vértessomló 75 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 7847979
Referenciaszám: 164670
Frissítve: 19 napja

Vértessomló eladó családi ház 2 szobás: 43,9 millió Ft

43,9 millió Ft
91 459 Ft/m²
75 m²
Alapterület
480 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 127 409 Ft
Második évtől
173 876 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda kínálatában eladó a #164670 hivatkozási számú vértessomlói családi ház. Kiváló lehetőség kis családosoknak, pároknak, befektetőknek!!! Vértes hegység Északnyugati részén, horgásztavakkal, kiránduló helyekkel körbevett, csendes csodálatos kis faluban.  Az Openhouse Future Tatabánya ingatlaniroda kínálatából eladó 480 nm telken elhelyezkedő, 75,34 nm lakótérrel, garázzsal, tárolókkal rendelkező családi ház. Az egyéb helyiségek lehetőséget adnak az ingatlan bővítésére, nagyobb lakótér kialakítására. A vegyes falazatból épült ingatlan 2008-ban új cseréptetőt kapott, felújítás során a nyílászárók műanyagra lettek cserélve. A külső fal 10 cm-es szigetelést kapott, valamint villanyvezetékek cseréje is megtörtént.  A fűtést gázkazán szolgáltatja, de a vegyes tüzelésű kazán helye és a kémény is kialakításra került. A befüvesített udvar/ kert kiváló lehetőséget nyújt a pihenésre, kertészkedésre is. A faluban minden megtalálható, bölcsőde, óvoda, iskola,posta, bevásárlási lehetőség, körzeti rendelő. A közeli városokba biciklivel is könnyedén el lehet jutni, a bicikli útnak köszönhetően.  A közeli városok mint, Tatabánya, Tata, Oroszlány számos munkalehetőséget biztosítanak.   Ha felkeltette érdeklődését, keressen bizalommal, mindenben a segítségére leszek. Horváthné Nagy Erzsébet Openhouse Future ingatlaniroda 0630/204-5722   Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó vértessomlói családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #164670 Az Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Családi ház
Állapot:
Átlagos
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
1964
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Nagy Erzsébet Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 204 5
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Horváthné Nagy Erzsébet Openhouse Tatabánya Future Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 30 204 5

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY