Eladó telek Seregélyes 1666 nm
Eladó telek Seregélyes 1666 nm
Eladó telek Seregélyes 1666 nm
+1 fotó
Hirdetéskód: 7500828
Referenciaszám: 159726
Feltöltve: 16 napja

Seregélyes eladó egyéb telek 1666 m² telekterületű: 9,9 millió Ft

9,9 millió Ft
5 943 Ft/m²
1666 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 29 151 Ft
Második évtől
39 509 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda kínálatában eladó a #159726 hivatkozási számú seregélyesi telek. Ez az építési telek Seregélyes nyugodt csendes, aszfaltozott utcájában található. A telek 1666nm összterületű, összközműves és 30%-ban beépíthető. Körben bekerítve, a telek hátsó részében gyümölcsössel, mely szintén kerítéssel leválasztott. A telek területén vízbekötés és gázcsonk található, villany és csatorna telek előtt. Ideális alapot ad, nincs magas talajvízszint, nincs elbontandó épület, vízszintes terület. A telek nem a feltöltött Béke utcai területen van! Igény esetén generálkivitelezéssel, 110 féle látványterv közül választva komplett kivitelezéssel (550eFt/nm áron).új építésű ingatlanként is vásárolható. - 1666nm építési telek - 30% beépíthetőség, 4,5m átlagos építménymagasság, szabadon álló épület építhető - 18,12m utcafront szélesség - aszfaltozott utca - közművek vagy a telken (víz, csatorna, gáz, kábel tv és internet), vagy közvetlenül előtte (villany) - vizszintes üres terület, nincs bontási vagy területrendezési költség - körbekerítve - hátsó felében telepített gyümölcsös Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó seregélyesi telek, vagy bármely más telek és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal. Hivatkozási szám: #159726 Az Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával. A telek vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk. További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban. Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Tulajdonságok

Típus:
Egyéb telek

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györe-Pereczes János Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Györe-Pereczes János Openhouse Székesfehérvár Ingatlaniroda Az iroda összes hirdetése
+36 20 954 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY