Eladó telek Budapest III. kerület 1009 nm
Eladó telek Budapest III. kerület 1009 nm
Eladó telek Budapest III. kerület 1009 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7973119
Referenciaszám: TK098963
Frissítve: 17 napja

Budapest III. kerület eladó építési telek 1009 m² telekterületű: 259 millió Ft

259 millió Ft
256 690 Ft/m²
1009 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 762 626 Ft
Második évtől
1 033 609 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
CSALÁDI HÁZAT VAGY TÁRSASHÁZAT ÉPÍTENE?III. REMETEHEGYEN ÖRÖKPANORÁMÁS EXKLUZÍV TELEK ELADÓ!Az 1009 nm-es telekre tervezett LUXUS CSALÁDI HÁZ építése elkezdődött, befejezése az új tulajdonosra vár! Az övezeti besorolás alapján a telekre TÁRSASHÁZ IS ÉPÍTHETŐ!Remetehegy legmagasabb pontján, természetvédelmi övezet közelében, a Golfpálya és a British International School vonzáskörzetében található ez az EXKLUZÍV ÖRÖKPANORÁMÁS telek, ahonnan egész Budapest látványa elénk tárul!Övezeti besorolása:   Lke-2/SZ-N3-    beépítés terepszint felett:  15/k20-    beépítés terepszint alatt:    25-    ált.szintterületi mutató:       0,4-    parkolási szintt.mutató:       0,2-    zöldfelületi arány:                 75/k65-    épületmagasság:                   7 /k5-    homlokzatmagasság:            6,5-    épületszám:                            1-    lakásszám:                               5VÍZ, VILLANY, CSATORNA TELKEN, gáz az utcában. A telek az utcaszinttől lejjebb helyezkedik el, így intimitása biztosított.  A családi ház építési munkálatai megkezdődtek, a legfontosabb részek (tereprendezés, pinceszint) már elkészültek. .A telekre tervezett lakóépület alagsor + földszint + emelet kialakítású, monolit vasbetonvázas lakóépület, melynek alagsor alatti vasbeton szerkezeti készültek el. Statikai vizsgálat igazolja, hogy az elkészült tartószerkezeti elemek megfelelő állapotúak, az épület továbbépítésére alkalmasak.Az eredeti tervektől el lehet térni. Az építési engedély már lejárt. A hegyvidéki elhelyezkedés ellenére A TELEK EGY RÉSZE TELJESEN SÍK!  Formája trapéz, méretei: 21 m széles és 46,4 ill. 28,6 m hosszú.A BEÉPÍTÉSI PARAMÉTEREK 3 LAKÁSOS TÁRSASHÁZ építését is lehetővé teszik!A telek CÉGGEL EGYÜTT eladó, így az ár ÁFA-s ár. Az ár tartalmazza az eredeti tervdokumentációt is.A telek LOKÁCIÓJA KIVÁLÓ: a közelben számos bevásárlási lehetőség (STOPSHOP, GOBUDA, TESCO, FLÓRIÁN), orvosi rendelők, Margit kórház, iskolák (BISB, Óbuda Egyetem, Árpád Gimnázium) óvodák.Az Árpád híd pár perc, a belváros tömegközlekedéssel és autóval is fél órán belül elérhető csúcsidőben is.Ne hagyja ki ezt a lenyűgöző lehetőséget! Hívjon most, és tegyen meg mindent, hogy ezen az EXKLUZÍV HELYEN LÉVŐ ingatlan az Öné legyen!Ha építési telket keres, hívjon bátran! Számos építési telket tudok ajánlani Budapest bármely kerületéből!A Duna House teljes kínálatával kapcsolatban forduljon hozzám bizalommal. Eladás és vétel teljes körű ügyintézése, ingyenes tanácsadás, értékbecslés, megbízható ügyvédi háttér biztosítása.Hitel és CSOK ügyintézés garantáltan a leggyorsabban, a legjobb feltételekkel. Személyre szabott ingyenes pénzügyi tanácsadás biztosításokkal és befektetésekkel kapcsolatban.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
víz
csatorna
bútorozatlan
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Ildikó Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 606 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Molnár Ildikó Duna House - Béke tér Az iroda összes hirdetése
+36 30 606 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY