Eladó telek Dunaalmás 816 nm
Eladó telek Dunaalmás 816 nm
Eladó telek Dunaalmás 816 nm
+6 fotó
Hirdetéskód: 8083411
Feltöltve: 30 napja

Dunaalmás eladó építési telek 816 m² telekterületű: 11,9 millió Ft

11,9 millió Ft
14 583 Ft/m²
816 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 35 040 Ft
Második évtől
47 490 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
DUNAALMÁSON CSENDES, KERTVÁROSIAS KÖRNYEZETBEN, BELTERÜLETI ÉPÍTÉSI TELEK ELADÓ! Csodálatos Duna menti faluban, Dunaalmáson, kertvárosias lakóövezetben eladásra kínálom a 816 nm, belterületi építési telket. Amennyiben érdekli Önt ez a frekventált helyen fekvő ingatlan, kérem keressen! TELEK JELLEMZŐI Az építési telek környezetében minden fontosabb infrastrukturális létesítmény megtalálható. A kertvárosias környezetben elhelyezkedő ingatlan kiválóan alkalmas álmai otthonának megvalósítására saját elképzelései szerint. A telek nagyságából adódóan a ház felépítése mellett jut lehetőség gyerekeknek játszótér kialakítására, családi baráti összejövetelekre kerti sütögetőnek vagy akár kertészkedésre alkalmas helynek. A kertvárosias környezetben elhelyezkedő telek családok számára is biztonságos, nyugodt hely. Villany, vízvezeték telken belül, csatorna és gáz telek előtt fut végig így birtokba vétel után már épülhet is álmai otthona. Beépíthetőség: 30% Maximum építmény magasság: 4,5m Övezeti besorolása: LKE kertvárosias lakóterület KÖRNYÉK A faluban minden fontosabb infrastrukturális létesítmény, mint óvoda, általános iskola, élelmiszerboltok, körzeti rendelő, sportolási lehetőségek megtalálhatók. Tatától 9km-re, Tatabányától 17 km-re és Komáromtól 16 km-re helyezkedik el, ahol az ipari parkok számos munkalehetőséget biztosítanak. Gyönyörű környezetben elhelyezkedő Dunaalmás számos kirándulási lehetőséget biztosít. Áltar-ér mentén lenyűgöző környezetben végig futó bicikliúton a faluból Tatára, Tatabányára és közeli falvakba is el lehet jutni. AMIBEN MÉG SZÁMÍTHATNAK RÁNK Generálkivitelezés tervezéstől a kulcsrakész átadásig, támogatások, hitel, meglévő ingatlan értékesítése, home staging, felújítás teljes szakember gárdával, biztosítás, 3D alaprajz, látványterv elkészítése, kedvezményes ügyvédi háttér, mobil házak, akár utólagos bővítéshez is, energetika. ÖN MEGÁLMODJA, MI MEGÉPÍTJÜK!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany
gáz
víz
csatorna

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Látvány Otthon Látvány Otthon Az iroda összes hirdetése
+36 20 553 8
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Látvány Otthon Látvány Otthon Az iroda összes hirdetése
+36 20 553 8

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY