Eladó telek Erdőkertes 1402 nm
Eladó telek Erdőkertes 1402 nm
Eladó telek Erdőkertes 1402 nm
+10 fotó
Hirdetéskód: 7713304
Referenciaszám: T035887
Frissítve: 17 napja

Erdőkertes eladó építési telek 1402 m² telekterületű: 35 millió Ft

35 millió Ft
24 964 Ft/m²
1402 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 103 058 Ft
Második évtől
139 677 Ft
Kamat
6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,3%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
ERDŐKERTESNEK A "NYÍRES TELEPÜLÉSRÉSZÉN" EGY FRISSEN BELTERÜLETTÉ ÁTMINŐSÍTETT, CSENDES (MADÁRCSICSERGŐS) ZÖLD KÖRNYEZETBEN LÉVŐ, CSALÁDI HÁZAKKAL MÁR RÉSZBEN BEÉPÍTETT ÉS FOLYAMATOSAN BEÉPÜLŐ UTCÁJÁBAN, CSALÁDI HÁZ VAGY AKÁR IKERHÁZ ÉPÍTÉSÉRE IS ALKALMAS, 1402 M2 ALAPTERÜLETŰ, 22 MÉTERES UTCAFRONTI SZÉLESSÉGGEL RENDELKEZŐ, FOLYAMATOSAN KARBANTARTOTT - A NÖVÉNYZETTŐL KITISZTÍTOTT – TELJESEN SÍK ÉPÍTÉSI TELEK “BONTANDÓ HÉTVÉGI FAHÁZZAL” ELADÓ !!! Erdőkertes községről: Budapesttől Észak-keletre, Gödöllő és Vác között Veresegyház közvetlen északi szomszédságában fekszik. Elérhető az M3-as sztráda gödöllői leágazásától Veresegyház-Vác irányába, valamint a villamosított Budapest- Veresegyház-Vác vasútvonalon és az Újpesti Városkapu metróállomástól rendszeres autóbusz közlekedéssel Fót- Veresegyház-Galgamácsa irányú közúton. Erdőkertes helyi építési szabályzata szerint az építési telekre vonatkozó kötelező előírások és a telek paraméterei: Építési övezet besorolása: Lke-2 Beépítési módja: Oldalhatáron álló beépítési mód Pozíciója: közbenső (nem saroktelek) Mérete: 1402 m2 Utcafronti hossza (szélessége): 22 m Szintterületi mutatója (m2 / m2): 0,8 Lejtése: sík (0%) Beépíthetősége terepszint felett: 30% Beépíthetősége terepszint alatt: 30% Zöldfelületi lefedettségi aránya (legalább): 50% Épület létesítésére vonatkozó kötelező előírások: Építmény jellege: családi ház, ikerház Építménymagasság (legfeljebb): 5,5 m Fontos(!): A telken belül a villany be van kötve, a vizet jelenleg egy gyűrűs fúrt kút biztosítja !!! A szennyvízcsatorna a telken belül található !!! Vezetékes víz és gáz az utcában van !!! Az építési telek önálló helyrajzi számon nyilvántartott, 1/1-es tulajdonjoggal és teljes tehermentességgel rendelkezik !!! Ha a leírtak alapján felkeltettem az érdeklődését, megelőlegezett bizalmát előre is megköszönve, akár a hétvégén is várom szíves jelentkezését!

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
villany

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angyal Attila Otthon Centrum - IV. kerület - Erzsébet utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Angyal Attila Otthon Centrum - IV. kerület - Erzsébet utca Az iroda összes hirdetése
+36 70 435 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY