Eladó telek Polgár 1281 nm
Eladó telek Polgár 1281 nm
Eladó telek Polgár 1281 nm
Hirdetéskód: 7937395
Feltöltve: 4 hónapja

Polgár eladó építési telek 1281 m² telekterületű: 5,15 millió Ft

5,15 millió Ft
4 020 Ft/m²
1281 m²
Telek

Hitelkalkulátor

Ehhez az ingatlanhoz az általad és a hirdető által megadott adatok alapján nem tudunk kalkulációt adni. Kérj visszahívást az OTP Bank ügyintézőjétől, aki segít megfelelő hitelkonstrukciót találni.
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Polgár Somogyi utcában 1281 m²-es (15,1 méter széles) lakóövezeti telek eladó. Az ingatlan nagyrészt bekerített. (Utcafronton beton alapon, újszerű lemez kapu és kerítés van). Ivóvíz, vízóra kiépítve, vízcsap található az udvaron. Szennyvíz csatornázás a telek határig kiépítve. (Kapuig ) Kábel TV, földgáz és villamos csatlakozások az utcában, a telek előtt találhatóak. Az építési teleken áll, annak tartozékát képezi: - egy 4*4 métere fém vázas, palatetős tároló szín. - egy 4,4*10 méteres beton alap, (40 cm-es falvastagsággal) Az ingatlan tehermentes, rendszeresen művelt, amely be van ültetve: Évelő tavaszi hagymás virágokkal (hóvirág, nárcisz, jácint, tulipán, gyöngyvirág, liliom, orgona, tuja, aranyvesző, margaréta, rózsa, csicsóka) és termő gyümölcsfákkal (alma, körte, cseresznye, meggy, szilva, dió, málna, szeder, földieper, szőlő). A tulajdonost esetlegesen csere is érdekeli Miskolc és Tiszaújváros településeken, mégpedig új-építésű garázs vagy társasházi lakás tükrében természetesen értékegyeztetéssel.

Tulajdonságok

Típus:
Építési telek
víz

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 432 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Magánszemély
+36 70 432 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY