Eladó ház Bugyi 99 nm
Eladó ház Bugyi 99 nm
Eladó ház Bugyi 99 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 8053337
Referenciaszám: HZ086200
Frissítve: 12 napja

Bugyi eladó ikerház 5 szobás: 82 millió Ft

82 millió Ft
828 283 Ft/m²
99 m²
Alapterület
456 m²
Telek
5 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 237 985 Ft
Második évtől
324 780 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gyönyörű otthon a legjobb áron!Bugyi Községben iskolától óvodától 500-m-re eladásra kínálom egy nagyon kedves kiscsalád otthonát.Ide tényleg csak beköltözni kell, hiszen az ingatlan 2022-ben épült tégla falazattal. A jelenlegi tulajdonosok gondoskodtak a lehető legkiválóbb anyagokból készült berendezésekről, 15 cm-es szigetelésről, a hidegburkolatok esetében padlófűtésről, és a három rétegű műanyag nyílászárókról melyek redőnnyel,  szúnyoghálóval ellátottak. Ezeknek köszönhetően a rezsi költsége minimális.Az ikerházfél hasznos alapterülete 99 nm, melyben egy amerikai konyhás nappali, négy szoba, két fürdőszoba wc-vel és 1 kamra található. A házhoz tartozik két belső udvarra néző terasz. Az otthon melegéről kombi gázkazán gondoskodik radiátorokon keresztül hőleadással.A nyári hónapokban hűtő-fűtő klíma áll rendelkezésre, illetve H tarifás óra is kiépítésre került. Az ár részét képezi az egyedileg készített konyhabútor gépekkel, a beépített előszobabútor és egy gardróbszekrény is.A leendő tulajdonosai akár a 3 gyermek után járó CSOK Plusz kamattámogatott hitelt is igénybe tudják venni, melynek mértéke 50.000.000 ft.Ha ajánlatom megfelelne az elvárásainak, de nem rendelkezik a kiválasztott ingatlan vételárával, a Credipass hitelügyintéző munkatársai díjmentesen biztosítják a legkedvezőbb, személyre szabott hitelkonstrukciót a kedves vevők számára.Keressenek bizalommal a hét bármely napján!

Tulajdonságok

Típus:
Ikerház
Fűtés:
Gázkazán
Építés éve:
2022
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
világos
bútorozatlan

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres-Tóth Szilvia Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 3
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Szekeres-Tóth Szilvia Duna House - Dabas Az iroda összes hirdetése
+36 30 432 3

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY