Eladó lakás Gödöllő, Kertváros 71 nm
Eladó lakás Gödöllő, Kertváros 71 nm
Eladó lakás Gödöllő, Kertváros 71 nm
+5 fotó
Hirdetéskód: 8075242
Referenciaszám: 2517725
Frissítve: 1 napja

Gödöllő eladó téglalakás 3 szobás: 74,9 millió Ft

74,9 millió Ft
1 054 930 Ft/m²
71 m²
Alapterület
3 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 217 379 Ft
Második évtől
296 658 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Gödöllő központhoz közeli kertvárosi részén, igényesen megtervezett, közel 0 energiaigényű, A+++ energetikai besorolású, új építésű, 71m2-es ikerházi lakás (különálló épület, nem ér össze a másik lakással) megbízható referenciákkal rendelkező építőtől eladó! Az ingatlan 30-as PTH téglából épült, falazata 15 és 20cm (terasz felőli oldalon) dryvit-tal, a födém 25cm vastag kőzetgyapottal szigetelt. Előtérrel,  nappali-konyha-étkezővel, két kényelmes méretű szobával és egy fürdőszobával rendelkezik. Minden helyiségbe 3 réteg üvegezésű kívül antracit színű nyílászárók kerültek beépítésre, elektromos-távirányítós alumínium redőnyökkel. 14m2-es terasza tolóajtóval felszerelt. A házba 3x20A áram van bevezetve, a fűtés hőszivattyúval és padlófűtéssel megoldott. ill. a nappaliban található 3,5KW-os hűtő-fűtő klíma is használható majd. A vételár részét képezi az 5KW-os kiépített napelem rendszer, 10KW inverterrel, 10KW-s bővíthetőséggel és 10 évig szaldós elszámolással. Parkoláshoz 2 autónak alkalmas térkövezet beálló áll rendelkezésre, a be – és kiállás kényelmét elektromos kapu segíti.  Elhelyezkedése kiváló, központhoz  közeli,  helyi járatú buszmegálló, bevásárlási lehetőség, általános iskola 10 percen belül könnyen elérhető és az autópálya is pár percre van. Irányár: 74,9Mft Hivatkozási szám: 2517725. Megtekinthető telefonos időpont egyeztetés alapján: Sápi Balázs +36 20 772-2429 sapibalazs@godolloi.hu  GÖDÖLLŐ INGATLANKÖZPONT - www.godolloi.hu: Gödöllő és környéke legnagyobb ingatlan választéka /Gödöllő, Szada, Veresegyház, Kistarcsa, Kerepes, Erdőkertes, Fót, Dunakeszi/ eladó-kiadó családi ház, telek, lakás! Ingatlan építés és felújítás!  

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
1
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Építés éve:
2024
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
Napelem:
Van
villany
víz
csatorna
összkomfortos
internet
vízórás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sápi Balázs Gödöllő Ingatlanközpont Az iroda összes hirdetése
+36 20 772 2

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY