Eladó lakás Kecskemét, Villanegyed, Bihar u. 66 nm
Eladó lakás Kecskemét, Villanegyed, Bihar u. 66 nm
Eladó lakás Kecskemét, Villanegyed, Bihar u. 66 nm
+3 fotó
Hirdetéskód: 7934249
Referenciaszám: 153901288
Frissítve: 17 napja

Kecskemét eladó téglalakás 2 szobás: 85,1 millió Ft

85,1 millió Ft
1 289 394 Ft/m²
66 m²
Alapterület
2 szoba
Szobák száma
3. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 246 982 Ft
Második évtől
337 058 Ft
Kedvezményes kamat
6,87% 6,97%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
BEFEKTETŐK figyelem! Lakásaink kiadási ára most ~4000,-Ft/m2. Bérlők szinte sorban állnak. Bérlő közvetítésében szívesen segítünk. (A fűtés és hűtési költség a bérlőnek 0,-Ft, rendkívül jó komfort, nincs klíma sem radiátor! Nagyon szeretik.) Szeretnél egy olyan lakást, amely a legmodernebb technológiával van felszerelve és mindemellett még környezetbarát is? Akkor figyelj, mert neked szól a mi ajánlatunk!   Az új társasházunk Kecskemét a dinamikusan megújuló Villanegyed melletti városrészében található (Balaton utca), ahol minden megtalálható, amire csak szükséged lehet. Élelmiszerboltok, iskolák, kórházak, gyógyszertárak, játszóterek és még sok más! Az épületünk talajszondás hőszivattyús fűtéssel és hűtéssel rendelkezik, és a napelemes rendszerünk segítségével ennek energiaigényét nagy részben fedezzük. Tehát nem csak a zsebednek teszünk jót, hanem az egész bolygónak is! (A++)   A beruházó cégünk egy régmúltú családi vállalkozás, akik hosszú távon gondolkodnak, és nem mellesleg okleveles építőmérnökök vezetik. A szakmai részt tehát garantáltan tökéletesen ismerik. Az átadás után pedig a közös képviseletet is vállaljuk, így az esetleg felmerülő garanciális kérdéseket is gyorsan orvosolni tudjuk.   Az idősebb érdeklődőknek biztonságos és kényelmes nyugodt életet kínálunk liftes épületünkkel, parkosított udvarral míg a fiatalabb vásárlóknak az épület magas nívója az okos otthon megoldások és a kényelmes, biztonságos teremgarázs lehetősége lehet vonzó. Családosok pedig az állami kedvezményeket is igénybe tudják venni, pl. CSOK, NOK, babaváró hitel és egyéb kedvezményes hitelek.   A beruházásként vásárlóknak érdemes a következőket szem előtt tartani. Az itt található ingatlanok a kiváló lokáció és kiemelkedően magas műszaki színvonal miatt nagyon értékállóak, nagyon keresettek a bérlők körében, így tartósan az infláció feletti hozammal bírnak.   Fontos előny, a mi beruházásunknál, hogy itt mindenbe beleszólhatsz! A teljesség igénye nélkül, pl.: a lakás elrendezése, falszínek, burkolatok, belső dizájn elemek, belső ajtók, csaptelepek, konyhabútor minden egyedi igényre nyitottak vagyunk. Szívesen segítünk a belső kialakításban ötletekkel, felhasználva a több évtizedes tapasztalatainkat.   Ha egy olyan lakást keresel, amelyben minden benne van, és olyan beruházótól, akivel nincs gond, akkor nálunk a helyed! Ne habozz, válaszd a mi társasházunkat!

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Szintek száma:
6
Állapot:
Új építésű
Fűtés:
Hőszivattyú
Erkély:
16,7 m²
Energetikai besorolás:
AA++ (2016-2023-as besorolás)
Napelem:
Van
garázs
erkély
lift
klíma
akadálymentesített

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Építő Simon Kft Simon Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 76 480 7
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Építő Simon Kft Simon Ingatlan Az iroda összes hirdetése
+36 76 480 7

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY