Eladó lakás Kecskemét 95 nm
Eladó lakás Kecskemét 95 nm
Eladó lakás Kecskemét 95 nm
+17 fotó
Hirdetéskód: 7912089
Referenciaszám: M261014-4516928
Frissítve: 4 napja

Kecskemét eladó téglalakás 4 szobás: 49,9 millió Ft

49,9 millió Ft
525 263 Ft/m²
95 m²
Alapterület
4 szoba
Szobák száma
4. emelet
Emelet

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 144 823 Ft
Második évtől
197 640 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%

Hitelfelvétel esetén akár egy héttel rövidebb lehet az ügyintézés.

Ez az ingatlan a nálunk meglévő adatok alapján azonnali értékbecslésre alkalmas lehet.


A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Bács-Kiskun vármegyében Kecskeméten csak az OTP Ingatlanpont kínálatából eladásra kínálunk egy gyönyörű 95,6m2 hasznos alapterületű 4 szobás tágas lakást a Széchényivárosban, amely minden igényt kielégít. Az ingatlan a 4. emeleten található, így gyönyörű kilátással rendelkezik a városra. A lakás helységeinek mindegyike világos és tágas, amit az erkély is tovább fokoz, így az egész család kényelmesen elfér benne. Az ingatlan 2000-ben épült, és azóta rendszeresen karbantartották és felújították, így kiváló állapotban van. Az otthon melegét a házközponti fűtés biztosítja radiátoros hőleadással egyedi mérővel és termosztáttal, így mindig ideális hőmérsékletet biztosít az otthonában és rendkívül alacsony rezsiköltséggel lehet számolni. A lakás belsőterei igény szerint átalakíthatók több szobára, esetleg két különálló lakássá bontható, így kiváló lehetőség azoknak, akiknek fontos az otthonuk rugalmassága és alkalmazkodóképessége. A lakás belső udvarában kocsi beálló jelképes összegért bérelhető, így a parkolási problémák sem okoznak gondot az új tulajdonosnak. A Széchényiváros egy igazán különleges és keresett városrész Kecskeméten. A lakás környékén számos zöldterület és park található, ahol kellemes sétákat tehet, illetve a városközpont és a legfontosabb szolgáltatások is könnyen és gyorsan elérhetők. Az ingatlan ára versenyképes a környék és a hasonló lakások árához képest. Ha szeretne egy ideális otthont magának és családjának, ne habozzon és keressen minket mielőbb, hogy megtekinthesse ezt a fantasztikus lakást! A lakás kiváló választás lehet kis és nagy családok számára egyaránt. Az ingatlan tehermentes. Hitel és CSOK igénylésére alkalmas. Keressen bizalommal! Az OTP Pénzügyi Pont segítségével, díjmentesen, teljeskörű hitel, valamint CSOK ügyintézéssel és tapasztalt ügyvédi háttérrel segítjük céljai elérését.

Tulajdonságok

Típus:
Téglalakás
Állapot:
Jó állapotú
Fűtés:
Házközponti fűtés egyedi méréssel
Építés éve:
2003
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető
összkomfortos

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sári Dávid OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 20 266 4
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Sári Dávid OTP Ingatlanpont Kft Kecskemét Az iroda összes hirdetése
+36 20 266 4

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY