Eladó üdülő és hétvégi ház Kecskemét 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Kecskemét 30 nm
Eladó üdülő és hétvégi ház Kecskemét 30 nm
+8 fotó
Hirdetéskód: 7709732
Referenciaszám: 207300202
Feltöltve: 17 napja

Kecskemét eladó üdülő és nyaraló 30 m² alapterületű: 14,5 millió Ft

14,5 millió Ft
483 333 Ft/m²
30 m²
Alapterület
1390 m²
Telek
2 szoba
Szobák száma

Hitelkalkulátor

Havi törlesztőrészlet 42 083 Ft
Második évtől
57 431 Ft
Kamat
6,87%
Végig fix
Futamidő: 20 év
Teljes hiteldíjmutató THM: 7,2%
A becslés a hirdető által megadott adatokon alapul. A jelen tájékoztatás nem minősül ajánlattételnek és nem teljes körű, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. Kérjük, a részletekről tájékozódj az OTP Bank fiókjaiban vagy az OTP Bank honlapján közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból és Hirdetményekből.
Új építésű galériás Üdülőház - Nyaraló (MOBILHÁZ) előjegyzéssel ELADÓ! Kizárólag a Hitel és Ingatlan Pont Ingatlaniroda közvetítésével! Netto: 21,6 m2 alapterület, plusz Galéria: 9 m2.  Terasz 9 m2, ami a fotón még nem látható. A 9 nm-es galéria és a fedett (szintén 9 nm-es) külső terasz a teljes életteret 39 nm-re bővíti. Falvastagság: 20 cm, a falban 15 cm vastag kőzetgyapot. (Rockwool.) 3 rétegű üvegezés a nyílászárókban. Ezek lehetnek műanyag és fa kivitelben. Fürdőszoba választható belső borításokkal: Vinil és plexi , épített zuhanyzó, wc, mosdó. Nappali belső borítása: borovi lambéria ill. gipszkarton . Járófelület borítása: laminált padló. Alapozás: cölöpökre vagy lemezalapra történő szerkezetépítés. (az árban) Falszerkezet és a látszó gerendázat első osztályú fűrészáru ill. hossztoldott-ragasztott fenyőből készül. Tetőfedés: Bramac ill. Terrán cseréppel. Az üdülőház rendelhető teljesen, illetve részben bútorozva. A részben bútorozott alapára: 14.500.000 Ft. Teljes bútorzattal: 18.5 Millió Ft Lehetőség van a mintaház megvásárlására is, melynek ára: 12.5 M. Ft. Az ár tartalmazza a szállítást, a külső-belső festést, faanyag kezelést. Továbbá tartalmazza a villanyszerelést és a gépészetet is. Hűtő-fűtő klíma beszerelést. A Faház ára a telek árát nem tartalmazza, mivel ez önállóan értékesített ingatlan. Az ár irányár, mely a megrendelő igényei szerint változhat mindkét irányba. Az ingatlanba életvitelszerűen is be lehet jelentkezni (amennyiben a helyszín rendelkezik hivatalosan igazolható utcanév / tanya elnevezéssel és házszámmal) Személyes megtekintés igényével, kérdéseivel keresse irodánkat bizalommal.

Tulajdonságok

Típus:
Üdülő és nyaraló
Energetikai besorolás:
Nem adta meg a hirdető

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hitel és Ingatlan Pont Hitel és Ingatlan Pont Az iroda összes hirdetése
+36 70 628 1
Promóció kép

Töltsd fel ingatlanhirdetésed ingyenesen!

Ingyenes hirdetésfeladás
Havi több mint egymillió ingatlankereső
Egyszerű és gyors hirdetésfeladás

Vedd fel a kapcsolatot a hirdetővel

Profilkép
Profilkép
Hitel és Ingatlan Pont Hitel és Ingatlan Pont Az iroda összes hirdetése
+36 70 628 1

UI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.REMAINING_SPACE__SR_ONLYUI_KIT.CHARACTER_COUNTER__COMPONENT.MAXIMUM_CHARACTER__SR_ONLY